Bel voor meer info: 073-6148836 (NL) | 014-616959 (BE) 

Nieuws: Nu echt de vrijblijvendheid voorbij?

Personenalarmering

Met een personenalarmeringssysteem van Welzijnservices voor binnenshuis en buitenshuis kunt u in geval van paniek of nood, door middel van één druk op de knop, de meldkamer alarmeren door middel van (beeld)bellen. Voor Welzijnservices dient de meldkamer als Serviceroom. Met de Serviceroom onderscheidt Welzijnservices zich van andere organisaties die personenalarmering aanbieden. Welzijnservices beschikt namelijk over een eigen professionele 24/7 meldkamer, deze meldkamer is reeds 10 jaar actief. Doordat de Serviceroom altijd 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is, bent u ervan verzekerd dat er direct hulp ingeschakeld wordt, zonder de kans dat u in een noodsituatie niemand of een voicemail bereikt. Dit geeft u en uw omgeving een veilig gevoel.

 

Welzijnservices biedt u een aantal verschillende diensten en producten aan op het gebied van personenalarmeringssystemen. Wij bieden verschillende pakketten zodat we het systeem volledige op de persoonlijke wensen en behoeften van iemand af te stellen is.

 

Welzijnservices biedt verschillende personenalarmeringssystemen aan. De verschillende producten hebben allen verschillende eigenschappen, één eigenschap hebben ze gemeen, ze bevatten allen een geïntegreerde of draadloze paniekknop. Een alarmmelding via deze knop komt uit op de Serviceroom, de professionele centralisten beantwoorden uw alarmoproep en schakelen direct een van uw contactpersonen, of op uw dringende verzoek, de hulpdiensten in.