Bel voor meer info: 073-6148836 (NL) | 014-616959 (BE) 

Nieuws: Nu echt de vrijblijvendheid voorbij?

Veel gestelde vragen

1.  Wat houdt Welzijnservices nu exact in?

Welzijnservices is een 24/7 meldkamer voor personenalarmeringssystemen, zowelvoor  binnenshuis als voor buitenshuis. Welzijnservices is een van de eersten in Nederland die een mobiel persoonlijk alarmeringssysteem introduceert. Onze visie is die diensten en producten aan te bieden zodat mensen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

 

2. Zitten er medici op de meldkamer?

Nee, onze meldkamer wordt bemand door goed opgeleide centralisten zonder medische achtergrond. Zij verbinden u direct door met de door u opgegeven waarschuwingspersonen of op uw dringende verzoek met de hulpdiensten.

 

3. Krijg ik geen antwoordapparaat of computer te spreken als ik een noodoproep doe?

Wij geloven in een persoonlijke behandeling van uw noodoproep, daarom zult u altijd (24 uur per dag, 7 dagen per week) een goed opgeleide centralist aan de lijn krijgen. 

 

4. Als ik een GPS-Care abonnement heb, hoe weet u dan waar ik ben.

Via GPS-satellieten is het mogelijk om de GPS-coördiinaten van de GPS-telefoon, zender of horloge vast te stellen. Deze posities worden naar ons doorgestuurd, waarna wij op een kaart kunnen zien waar u zich bevindt.

Uiteraard dient er op de positie wel voldoende GPS-ontvangst te zijn.

 

Heeft u nog andere vragen?

Wij helpen u graag verder met uw andere vragen. U kunt contact opnemen met ons per telefoon of e-mail of het contactformulier op de website invullen.