Bel voor meer info: 073-6148836 (NL) | 014-616959 (BE) 

Nieuws: Nu echt de vrijblijvendheid voorbij?

Wie zijn wij?

Welzijnservices is een jong en dynamisch bedrijf met verschillende diensten op het gebied van zorg op afstandDe diensten in combinatie met de producten van onze samenwerkingspartners, zijn zorgvuldig gekozen en zorgen ervoor dat de gebruiker zich langer prettig en veilig voelt in zijn of haar eigen omgeving. Tevens biedt de combinatie van de diensten en producten gemoedsrust voor de gebruiker en zijn of haar omgeving.


‘’ Met Welzijnservices heeft u iedereen altijd dichtbij‘’ 


Door het gebruik van de dienstverlening van Welzijnservices kunt u, in geval van paniek of nood, 24 uur per dag7 dagen per week door middel van diverse producten de meldkamer alarmeren. Door onze dienstverlening is men altijd verzekerd van een snelle en persoonlijke opvolging van de alarmmelding, zonder de kans dat er in een noodsituatie niemand of een voicemail wordt bereikt.


Onze samenwerkingspartners bieden een brede keuze aan producten aan. De producten zijn binnen- en buitenshuis te gebruiken en bevatten opties als GPS-locatiebepaling, medicatieherinnering en lijntestbewaking.


Welzijnservices speelt met haar dienstverlening en de producten van haar samenwerkingspartners in op het langer zelfstandig thuis wonen en zorg op afstand


De dienstverlening wordt uitgevoerd door onze meldkamer met reeds jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging en bewaking. Professionele centralisten zorgen ervoor dat uw oproep altijd beantwoord wordt en schakelen direct hulp in. Tevens is de meldkamer bevoegd, op verzoek van de gebruiker, de hulpdiensten in te schakelen.